Doe mee aan de Toyota Hybrid Challenge!

Doe mee aan de Toyota Hybrid Challenge!

Wij houden van wedstrijden! En zeker als het groene wedstrijden zijn! De Toyota hybridetechnologie bestaat vandaag 20 jaar en daarom organiseren we een klein feestje onder de vorm van een wedstrijd. We zijn zo overtuigd van onze Hybride modellen dat we wensen dat iedereen ermee rondrijdt. En daar willen we graag een handje bij helpen. Je kan nog tot 30/11/2017 deelnemen aan de “Toyota Hybrid Challenge”.

Het principe van de wedstrijd is simpel. Test een Toyota Hybride en ontdek hoeveel procent van de reistijd je elektronisch kan rijden. Hoe hoger je score, hoe meer kans je maakt om een gloednieuwe Yaris Hybride te winnen! Kom even op bezoek bij ons in de garage, vraag naar je favoriete vertegenwoordiger en doe mee!

 

*Voorwaarden en wedstrijdreglement op www.toyota.be en bij je erkende Toyota-verdeler.

161 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.