Kom naar de Toyota Professional DAYS tot en met 30/04/2018!

Professional days

Kom naar de Toyota Professional DAYS tot en met 30/04/2018!

U weet het beter dan wie ook: een bedrijfsvoertuig is niet alleen een handig, zuinig en betrouwbaar werkinstrument, dat aangepast is aan uw behoeften… Onmiddellijke beschikbaarheid is ook essentieel! U bent niet op zoek naar een gewoon voertuig, maar naar een kant-en-klare oplossing. Tijdens de Professional Days ontdekt u bij Toyota garage Pieters dan ook een nieuw gamma bedrijfsvoertuigen uit voorraad. Én u profiteert onder meer van een garantie van 5 jaar in combinatie met wel zéér uitzonderlijke voorwaarden!

Hier kan je alvast een greep uit ons aanbod vinden:

PROACE Van

  • De modernste bestelwagen op de markt
  • Beschikbaar in drie lengtes
  • Twee dieselmotoren van 95 en 174 pk
  • Laadvermogen van 1T tot 1,4T

Hilux

  • Legendarische pick-up
  • Laadvermogen van 1T
  • Tot 3,5T trekkracht
  • Een vaste waarde!

 

ONS GAMMA BEDRIJFSVOERTUIGEN IS NOG VEEL RUIMER.

Voor personentransport bestaat de PROACE bijvoorbeeld ook in Verso-versie, een ultramoduleerbare minibus voor 2 tot 9 personen.Verder presenteren we op al onze andere modellen professionele uitrustingsmogelijkheden, die aan uw behoeften beantwoorden. Uw verkoper overloopt met u graag alle mogelijkheden.

Tot snel?

 

178 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.