Kom op zaterdag 15/09 en zondag 16/09 naar onze opendeurdag!

nieuwe AYGO

Kom op zaterdag 15/09 en zondag 16/09 naar onze opendeurdag!

4 redenen om naar onze opendeurdag te komen!

#1 De nieuwe AYGO is er!
Wij zijn al jaren fan van deze kleinste telg van de Toyota familie. De AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Bovendien weet de AYGO je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look.

#2 Lever je oude diesel in voor een nieuwe hybride of benzine!
Ben je die oude diesel ook zo beu? Ge-wel-dig! Grijp dan deze kans om de deal van je leven te doen. We geven bij Toyota zeer tijdelijk een extra overnamepremie van € 1500 voor wie z’n oude dieselwagen inruilt voor een nieuwe hybride of benzine.

#3 Geniet van supervoordelige financieringscondities met een JKP van 0,99%
Op zoek naar een nieuwe wagen, maar niet meteen de middelen beschikbaar? No worries! Ook daar vinden we iets op. We selecteerden een hele reeks modellen waarop we uiterst gunstige financieringscondities toepassen en komen zo tot de aanbieding van een JKP van slechts 0,99%. Ontdek hieronder wat dat betekent voor jouw favoriet model.

#4 Kom proeven van ons befaamd ‘Pieterske’!
Een paar jaar geleden kwamen we op de markt met ons eigen bier. Naar goede traditie kan je dit amberkleurig biertje komen proeven op elke opendeurdag. Uiteraard zorgen we ook voor een hapje!

 

No Comments

Post A Comment