Over ons

De broers Kris en Erald Pieters zijn zaakvoerders van Garage Pieters

Garage Pieters is een écht familiebedrijf. Kris en Erald zijn twee handen op één buik. Ze delen samen een passie voor Toyota, maar voor de rest zijn ze zeer verschillend. Kris Pieters staat aan het hoofd van de dagelijkse leiding van de garage en zorgt voor alle commerciële activiteiten. Hij maakt van elke klant een erezaak. Als je bij Kris of zijn team een auto koopt, weet je gewoon dat je de beste oplossing hebt. Erald Pieters staat aan het hoofd van de werkplaats. Hij stuurt het team aan van mechaniekers en carrossiers. Van ’s morgens 8u tot ’s avonds 18.30u kan je hem vinden in de werkplaats. Steeds up-to-date met de laatste technieken. In het weekend sleutelt Erald aan zijn eigen oldtimers als hobby!

Meer dan 50 jaar geschiedenis!

In 1966 opende Garage Pieters voor het eerst zijn deuren. Sinds 1982 zijn we officieel en exclusief Toyota verdeler, een échte referentie in het Waasland. Door de jaren heen groeide Garage Pieters uit tot één van de grootste Toyota zaken in België. In 2003 openden we de grote showroom op de Voorhout 53B in Stekene. In 2017 vernieuwden we het gehele interieur zodat onze klanten een leuke omgeving hebben om in te vertoeven. De grote raampartijen in de showroom zorgen voor een optimale lichtinval. De open bureaus garanderen maximale toegankelijkheid.

Garage Pieters is een Lexus servicepunt.

Garage Pieters startte in 2016 met een nieuwe onderneming, P2Cars. Hier worden ook wagens van het merk Lexus verkocht. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, zijn we vanaf 2017 ook officieel een Lexus servicepunt. Alle Lexus rijders in regio Waasland (en verder) zijn van harte welkom. Ze worden ontvangen op een échte Lexus manier: in een stijlvolle ruimte mét een Nespresso koffietje naar keuze!

We hebben een eigen carrosserie afdeling!

Dé grote troef van Garage Pieters is dat we zowat élke herstelling aankunnen. Erald Pieters en zijn team mechaniekers zijn échte professionals en gepassioneerd door autoherstellingen. Er is heen deukje te diep of geen storing te groot of ons team vindt een oplossing in eigen werkplaats. Door deze manier van werken garanderen we onze klanten heel wat flexibiliteit, gemak én een scherpe prijs op alle types herstellingen. We herstellen trouwens niet alleen Toyota’s, maar zijn experts in koetswerkherstellingen voor alle merken.

Maak een afspraak voor onderhoud

P2CARS als dochter van Garage Pieters

P2CARS is opgericht door Kris en Erald Pieters in 2016 om zo een gepast antwoord te bieden aan de veranderende markt en de steeds toenemende vraag naar kwalitatieve tweedehandswagens. P2 cars is de eerste tweedehandsverdeler in België die het nieuwe Toyota Plus label (later Toyota Approved Used) mag verdelen. Met Toyota Approved Used garandeert Toyota occasies met een nog betere kwaliteit, meer vertrouwen, meer dienstverlening en uiteraard ook méér veilige kilometers. Toyota Approved Used staat dus simpelweg voor meer zekerheid, meer fun. En dat wordt verzekerd door het Toyota Approved Used kwaliteitslabel dat enkel aan verdelers wordt toegekend met een uiterst sterk kwaliteitsbeleid.