Wij onderhouden jouw Lexus met de grootste zorg!

Je wordt ontvangen in alle luxe!

Moet je Lexus op onderhoud en is Garage Pieters net iets dichter dan je Lexus garage? Ge-wel-dig! Bij ons geniet je van hetzelfde comfort als bij jouw Lexus verdeler. We maakten een cosy lounge waar je gezellig de krant kan lezen of nog even kan werken, terwijl je geniet van een heerlijk kopje Nespresso koffie.

Officieel Lexus servicepunt

Garage Pieters is sinds kort een officieel Lexus servicepunt dat opgenomen is in de nationale lijst van Lexus. We pasten onze showroom en service aan om zo aan de noden van een Lexus rijder tegemoet te komen. Je kan bij ons rekenen op garanties en onderhoud volgens de eisen van de constructeur, een vervangwagen bij elke onderhoudsbeurt, een propere wagen die netjes gestofzuigd én gewassen is na elk onderhoud en zoveel meer.

Lexus garantie

Als officieel Lexus servicepunt, bieden wij u dezelfde service en garanties die u gewend bent te krijgen bij Lexus. Zo zijn we perfect op de hoogte van de 3 jaar fabrieksgarantie, 10 jaar hybridegarantie, 12 jaar koetswerkgarantie en de hybride health check. Geniet van al deze garanties, net zoals bij uw Lexus verdeelpunt.